Ik heb de Griekse Mythology-serie al eerder in airbrush gemaakt. Ik heb nu de serie in digitale kunst gemaakt.

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Draad van Ariadne

2020

Uit de serie: Verhalen uit de Griekse Mythologie. Ariadne gaf haar grote liefde Theseus een bol garen mee, toen hij het Labyrinth in ging om de Minotaurus te doden. Eerder gemaakt in airbrush, nu digitaal.

De Gouden Appels in de tuin van de Hesperiden

2020

Uit de serie: Verhalen uit de Griekse Mythologie. Een van de taken die Herakles kreeg opgelegd. Hij kon deze appels enkel bemachtigen met behulp van Atlas. Eerder gemaakt in airbrush, nu digitaal.

De Paarden van Diomedes

2020

Hercules kreeg de opdracht de paarden van Diomedes te vangen. Deze paarden werden gevoed met mensenvlees.

Het paard van Troje

2020

Uit de serie: Verhalen uit de Griekse Mythologie. Odysseus bedacht het Paard van Troje om zijn krijgers ongezien de stad binnen te loodsen tijdens de Trojaanse oorlog.
Eerder gemaakt in airbrush, nu digitaal.

Het reinigen van de Augiasstallen

2020

Uit de serie: Verhalen van de Griekse Mythologie. Herakles vond een ingenieuze manier om de stallen van Augias te reinigen. Hij leidde de loop van een rivier om. Eerder gemaakt in airbrush, nu digitaal

Icarus

2020

Verhaal uit de Griekse mythologie over de val van Icarus. De zon smolt zijn aangeplakte vleugels en hij storte neer.

In de ban van Circe

2020

Verhalen uit de Griekse Mythologie. Circe was een tovenares, ze leefde op het eiland Aeaea. De bemanning van Odysseus kreeg van haar een feestmaaltijd voorgeschoteld en ze veranderde hen in zwijnen. 

Medusa

2020

Medusa werd gestraft. Haar prachtige haar veranderde in een levende slangenbos. Ze had de macht om mensen, met haar doordringende blik in steen te veranderen.